دانلود تحقیق،مقاله،جزوات دانشگاهی،خلاصه کتاب و طرح لایه بازفتوشاپ

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...******* توجه مهم: به منظور افزایش سطح کیفیت سایت و رضایت شما بازدیدکنندگان گرامی لطفا درصورت رویت هر یک از موارد زیر سریعا به پشتیبانی سایت اطلاع دهید. ۱) در صورت مشاهده هر گونه مغایرت در محتویات فایل با عنوان موضوع جهت اصلاح فایل مورد نقص ۲) در صورت مشاهده هر گونه مغایرت با موازین جمهوری اسلامی ایران به منظور اصلاح یا حذف لینک مربوطه ۳) اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت *****با تشکر از همراهی شما***** دانشجو برای دانشجو

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

نظرسنجی سایت

چه قسمتی از سايت برای شما مفيد بود؟***(آيا می دانيد با اولين خريد به شما كد تخفيف 30 درصدی جهت خریدهای بعدی تعلق ميگيرد؟)***

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 4560
  • بازدید دیروز : 8805
  • بازدید کل : 3838527

طرز تهیه شیر نارگیل خانگی با پودر نارگیل


طرز تهیه شیر نارگیل خانگی با پودر نارگیل

طرز تهیه شیر نارگیل خانگی با پودر نارگیل

شیر نارگیل، هم به تنهایی یک نوشیدنی خوشمزه و عالی محسوب میشه و هم اینکه میشه کلی دسر و نوشیدنی و حتی غذاهای مختلف باهاش درست کرد. شیر نارگیل هم مثل شیر بادام یک نوع شیر گیاهی هست با این تفاوت که شیر نارگیل کالری بیشتری داره.
 

طرز تهیه شیر نارگیل خانگی با پودر نارگیل

شیر نارگیل، هم به تنهایی یک نوشیدنی خوشمزه و عالی محسوب میشه و هم اینکه میشه کلی دسر و نوشیدنی و حتی غذاهای مختلف باهاش درست کرد. شیر نارگیل هم مثل شیر بادام یک نوع شیر گیاهی هست با این تفاوت که شیر نارگیل کالری بیشتری داره.

افرادی که گیاه خوار هستند و یا با شیر گاو مشکل دارن می تونن از شیر نارگیل در نوشیدنی ها و تهیه بستنی استفاده کنند. شیر نارگیل رو هم با نارگیل تازه و هم با پودر نارگیل به راحتی میشه در خونه تهیه کرد که من در این مطلب تهیه شیرنارگیل با پودر نارگیل رو به صورت مرحله به مرحله براتون گذاشتم.

مواد لازم

پودر نارگیل 220 گرم
آب داغ 4 پیمانه

مراحل تهیه

1. برای داشتن یک شیرنارگیل خوش طعم باید از پودر نارگیل مرغوب و تازه استفاده کنید. پودر نارگیلی که مدت زیادی مونده و عطر و بوی نارگیل نداره برای این کار مناسب نیست. پودر نارگیل رو به صورت فله از عطاری ها یا به صورت بسته بندی از سوپرمارکت ها می تونید تهیه کنید. فقط حواستون باشه که از پودر نارگیل مرغوب استفاده کنید. پودر نارگیل رو داخل مخلوط کن بریزید.

2. آب داغ رو به پودر نارگیل های داخل مخلوط کن اضافه کنید. آب باید خیلی داغ باشه نزدیک به نقطه ی جوش.

3. اجازه بدید حدودا ده دقیقه پودر نارگیل ها در آب جوش خیس بخورن تا کمی نرم بشن.

4. حالا مخلوط کن رو روشن کنید و با سرعت زیاد به مدت دو دقیقه مواد رو مخلوط کنید تا یک مایع شیری رنگ بدست بیاد. پودر نارگیل ها همچنان در مایع دیده میشن.

طرز تهیه شیر نارگیل خانگی با پودر نارگیل

8. یک تنظیف یا کیسه ی پارچه ای نازک و تمیز رو داخل کاسه قرار بدید.

9. مواد داخل مخلوط کن رو توی تنظیف بریزید.

10. اجازه بدید تا شیر نارگیل ها از پودر نارگیل ها جدا شده و داخل کاسه جمع بشن.

11. بالای کیسه رو با دست جمع کرده و اون رو فشرده کنید. کیسه رو بالای کاسه بگیرید تا باقی شیر نارگیل ها از اون خارج بشن.

12. با دست محکم محتویات داخل کیشه رو بفشارید تا فقط پودر نارگیل خشک توی کیسه باقی بمونه و هیچ آب دیگه ای نداشته باشه.

13.می تونید پودر نارگیل های باقی مونده رو با خشک کن و یا در فر با حرارت خیلی کم خشک کنید و به عنوان آرد نارگیل در کیک ها و شیرینی ها از اونها استفاده کنید.

14. شیر نارگیل خونگی شما به همین راحتی آمادست و می تونید از اون در تهیه انواع دسرها، نوشیدنی ها و حتی بعضی از غذاها استفاده کنید. شیر نارگیل رو می تونید در یک ظرف در بسته به مدت 4 روز در یخچال و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

وقتی شیر نارگیل رو داخل فریزر یا یخچال میذارید دو قسمتی میشه و چربی های اون روی سطح میاد که بهش کرم یا خامه نارگیل میگن و یک مایع بی رنگ زیر کاسه باقی می مونه. این مساله کاملا طبیعی هست. قبل از مصرف، شیرنارگیل رو به خوبی هم بزنید تا دوباره یکدست بشه.

  انتشار : ۷ مهر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 59

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما